GOEDE CONTENT

Vertel je verhaal op diverse manieren

Steeds meer mensen ontdekken via 2Discover het unieke verhaal achter een locatie of een object. Het verleden of juist de toekomst wordt ontsloten. Of het nu gaat om een multimediale tour in een museum, een bijzonder punt in een wandelroute, een standbeeld in een stad of een kunstobject langs de kust. 2Discover is een platform voor het vertellen van verhalen. Audio, video, animaties, 3D-visualisaties of interactie met installaties in de ruimte… met 2Discover kan het allemaal. Alles draait om goede content verzorgen. En daar helpen wij je mee.

Ontzorgen

Sommige organisaties zijn prima in staat om zelf content te verzamelen, te bewerken en in te voeren. Met 2Discover is dat een leuk en eenvoudig proces. Andere organisaties hebben liever ondersteuning bij dit ‘contentproces’. Bijvoorbeeld door gebrek aan tijd of expertise. Het team van 2Discover helpt in zo’n geval graag goede content te verzorgen. Heb je bijvoorbeeld al wel content, maar moeten de puntjes nog op de i gezet worden voordat het in de webapplicatie geplaatst kan worden? Wij helpen je met het bewerken en invoeren van deze content of verzorgen dit proces volledig voor je.

Productie

Ook als de content er nog niet (helemaal) is, helpen wij graag. Wij beschikken over een groeiend netwerk van contentspecialisten, die de mooiste voiceovers, video’s, animaties en meer verzorgen. 

Contact

Heb je vragen over 2Discover en de inzet van content? Wij nemen graag de tijd om jullie situatie even te bespreken.