2Discover in het Afsluitdijk Wadden Center

2Discover is oorspronkelijk bedacht voor het Afsluitdijk Wadden Center. Met meer dan 100.000 internationale bezoekers een doorslaggevend succes en hét informatiepunt voor de Afsluitdijk en de Wadden. Bezoekers worden door middel van 2Discover geïnformeerd in 10 verschillende talen, waarvan Nederlands en Fries gratis beschikbaar zijn. Er is door het management gekozen om ook uitleendevices aan te bieden voor de kleine groep mensen die geen eigen mobiele telefoon bij zich heeft. Van jong tot oud wordt gebruikgemaakt van 2Discover. Bijzonder is de mogelijkheid om met 2Discover de expositie te personaliseren! Stuur bijvoorbeeld via 2Discover een foto van jezelf naar de Faunaparade en vaar zo mee in het bootje! 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ontdek meer

Verhalenroute IJsselmeerkust met 2Discover

Recreanten kunnen genieten van een nieuwe wandel- en fietsroute langs de IJsselmeerkust. Deze zogenoemde Verhalenroute loopt langs het IJsselmeer, van Den Oever tot Medemblik. Langs deze route kunnen de deelnemers, door gebruik te maken van 2Discover, verhalen bekijken die gaan over dit bijzondere stuk kustgebied.

2Discover in het Afsluitdijk Wadden Center

Op de Afsluitdijk staat een markant gebouw, als een soort schuimkraag op de dijk: het Afsluitdijk Wadden Center. Dit centrum biedt een totaalbeleving van het Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de voor de wereld unieke Vismigratierivier in aanbouw, het IJsselmeergebied en niet te vergeten de Afsluitdijk zelf.