AANVULLENDE PRODUCTEN

Instrumenten voor digitale gastvrijheid

Naast de multimediatour, hét moderne alternatief van de audiotour, biedt 2Discover diverse aanvullende producten. 

Informatiezuil - Hét instrument voor digitale gastvrijheid

Informatiezuilen

Wil je bezoekers ook op andere manieren interactie bieden en verhalen vertellen? Dan zijn onze informatiezuilen een mooie oplossing. Leverbaar in verschillende technische uitvoeringen, touchscreenafmetingen, kleuren en materialen.

Interactieve voorzetwanden

Een saai folderrek vervangen door een digitale voorzetwand? Met dit bijzondere product creëer je snel een aantrekkelijk interactief informatiepunt. Uitgevoerd in warm hout of ander plaatmateriaal en optioneel voorzien van print of sticker.

Interactieve Voorzetwand - Hét instrument voor digitale gastvrijheid
Bezoekers op strategische locaties informeren met narrowcasting

Narrowcasting

Met narrowcasting informeer je bezoekers op strategische locaties. Een ideale aanvulling op 2Discover om gasten te informeren als ze hun telefoon niet gebruiken. Bijvoorbeeld bij binnenkomst, naast een trapopgang of in de horeca.

Kassa

2Discover kan ook een interessant verdienmodel zijn. Bij de entree kunnen kaartjes worden verkocht met daarop een toegangscode. Zo kan informatie – bijvoorbeeld in bepaalde talen – tegen betaling beschikbaar zijn.

2Discover is meertalig: het moderne alternatief voor de audiotour
Aanvullende producten van 2Discover - Digitale gastvrijheid

Specials

2Discover is ontstaan als ‘special’ voor een klant, maar uitgegroeid tot standaard product. De oprichters van 2Discover doen veel meer specials. Dus zoek je een speciale aanvulling, neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.